tisdag 21 juni 2011

Grejja o fixa..

Mycket som ska grejas och fixas med jämt men nu ett par dagar och jag och Hanna åkte och simmat på Attarp för att bryta av med något annat än alla "måsten". Tänkte åka några dagar varje vecka i alla fall..Riktigt härligt ändå fast det inte var så varm i luften. I vattnet var det 28,5 grad så det var himla gött!! Igår var Challe, Lina och Freddie med men Challe frös så hon fick krypa in i bastun med kläderna på.. Hi hi!! Sen åkte vi upp till Stadsparken och åt glass och drack kaffe.. Mysigt! Planering inför midsommar håller vi på med också. Enligt väderprognosen får vi duka i garaget, det lär inte vara jättevarmt precis!!
Köpte en pool härom dan och nu ska den upp och i med vatten, får se om vi hinner det innan midsommar bara..hoppas det! I den förra fick vi algodling när vi inte skötte den ordentligt, så det får vi se upp med..
Igår kväll målade jag en del på huset och rensade på grusgången till 23 på kvällen, helt otroligt va ljust det är. Ytterbelysningen tände sig precis då och på mörkaste vinter är samma tid vid 15.00!!!
Nu hoppas jag att värmen kommer...
Hundträningen är inte jätteintensiv just nu, jag kör några pass i veckan bara. Ser fram emot Johan Holmlunds-kursen som börjar om några veckor. Ska bli spännande! Molly ser ut att utvecklas fint och hon är verkligen annorlunda den hunden..Påhittig och finurlig till tusen! Blir nog en utmaning..

Inga kommentarer: