måndag 1 augusti 2011

SSM

Lilla Molly
Gänget vid ringen
Utställningsplatsen

Cissi Cissi Tove o Anders
Diesel gosar med filten
Peter Anna och Jeanette och en bit på Pernilla
Öresundsbron från campingen
Lottie o Elisabeth
Elisabeth "Mojitos" Drinkens First Lady
Ja .. O Eva som drar en bira.
Lite grilligrill
Johanna som fixar till sej.
Sjyssta grabbar som hjälper Eva att sätta ihop grillen!!
Mollan jättetrött på att vara på SSM. Inte ett hyss att hitta på..

Grattis till alla mina vänner som deltagit i SSM.. Ni har gjort ett kanonjobb och många av er fått riktigt fina placeringar och bra kritik på hundarna. Jättekul!! Teamet med hund, handler, hjälphandler, "vattenspringare" och allt peppande är ett projekt för sig och ett lagarbete. Men alla glada och goa skratt lever man på ett tag!! Tack till alla som hjälpte mig med Mollan, en 15-e placering med jättefin kritik är jag glad för.

Eva som gjorde fint modprov med Marwin som hon fick mycket beröm för, en press att gå ut inför alla. Det är bra gjort!! 4:a Beathalandethundar på modprovet o alla gjorde fint jobb med Peter och Jeanette o Eva som förare, superbra!!

Ja nu är SSM slut för denna gången och känner mej trött som en apa.. Ändå går jag runt och småskrattar, för kul har vi haft! Träffat nya vänner o återsett gamla, det är roligt det!!
Eva, Johanna, Elisabeth o jag har delat stuga.. En liten en med 2 våningssängar..ha ha!!
En natt hade vi misstänkta sko-tjuvar, både Eva o Elisabeths var försvunna!! Både svordomar o ord som jag inte vill föra vidare användes..innan dom hittades. Elisabeth hittade sina under sängen (?) och Eva sina foppa o bilen (!). Öronproppar inhandlades efter första natten då det snarkades lite här o där o pratades i sömnen.. Alla upplevde ett större lugn när vi blev mer eller mindre lomhörda när öronpropparna trycktes in när vi skulle krypa till kojs. En del privicy-saker behöver man dock inte meddela sina kompisar med öronproppar i, även grannen har öron.. ha ha!! Grillat och druckit lite gott har vi hunnit med också, vi var mer välsorterade än vissa systembolag tror jag.. Elisabeth bjöd på Mojitos som innehöll både det ena o andra.. Kul hade vi o vi fick schasa hem gäster när det började bli sent, vi skulle ju upp också tidigt.
Tack alla goa vänner för denna gång!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha ja det här kommer man skratta länge åt.. Tack för en fantastisk helg med pepp och stöd=) Grattis till Mollys fina placering.!
Du glömde dock nämna felkörningen igår;)

"Vilken jävla idiot"

Cia sa...

He he!! Felkörningen kommer i del 2..