onsdag 5 mars 2008

Håll i grejerna..

Håller på att sortera vårat skräp, jisses va´skit man sparar. Gick en husesyn ute bakom manskinskjulet och där är det ett eldorado för skrothandlare...gamla åkgräsklippare, vagnar, fälgar och däck, you name it.
Hannas gamla kärra såg jag och den stod av någon anledning alltid här och där..och minst var man behövde den. Till slut tröttnade jag på den otympliga kärran som stog mitt i stallgången 5:11:e gången, så jag ilskande till och sa till lilla Hanna att: NÄHÄ, nu går jag och slänger den i skräphögen, jag vill inte ha den stående överallt!!
- NEJ!! Säger Hanna, den får du inte slänga...den ska jag köra kattfan i!
Nu heter inte någon av våra katter kattfan, men dom kallas så ibland när dom ligger på bilarna.
Min gamla cykel hittade jag också, det blir inte mycket cyklat ska jag erkänna. Särskilt inte sedan Petter gav bort mitt framdäck!! Det uppdagades när vi en kväll skulle cykla till Peter och Lottie och basta och ta en öl en kväll. Kommer inte ihåg hur vi löste det men iväg kom vi. Vill minnas att jag gick hela den långa backen ner mot 195:an. Varför då? Hade inga bra bromsar heller..

4 kommentarer:

Beathabloggen sa...

Ja herregud vad skit man kan samla på sig.Har ni skrotat den rosa lilla cykeln då?Den var ju kanon att låna då jag brkade komma upp och cykla hos er.Skona den!
Vi får höras.Idag är ju ungarna lediga.Jag tränar gärna.Skall lägga lite spår på morgonen tänkte jag .Abslout ingen mat på morgonen innan.Fick skäll av gubben häromdagen men nu skall man då få specialisthjälp så det blir nog fint.Lottie

Cia sa...

Ska tro att den rosa cykeln finns kvar. Jag är nyfiken på eren lilla mus som har flyttat in i eran bil... Finns den kvar där? Om så är.. föds nog A-kullen snart...

Beathabloggen sa...

vad säger du man får inte svära hanna millan lottie.skriver.vi vill inte ha råttungar hejdå hanna säger millan.

Beathabloggen sa...

jag moste ha på mej klädr men jag jer i fanan i de pappa säger du moste ha på deg kläder men jag lysnar inte på pappa säger millan jag vill hoppa på stusmatan säger millan hejdå hanna du moste ha på meg kläder jag lysnar på pappa hejdå hanna.