söndag 16 maj 2010

Vad kan man kalla detta då? Å-race?

En helkul 50-årsfest var vi på igår..Lite sliten idag kan jag säga..men det funkar hyfsat ändå.. Hanna skulle sova hos kompisen Lina, det var ett riktigt äventyr vad jag fick mej berättat.. Fiske, korvgrillning och avskut på Falks grav. Jo jo!! Challe backade rakt in i ett räd så hela kofångaren blev bucklig plus att en plomp rök i en tand. Ungarna gallskrek i baksätet ..Hu, det blev en dyr utflykt!!
Upp relativt tidigt för valpkurs idag i Furusjö. Idag var det apportering på schemat. Vem kan lära ut det bättre än Lottie, ingen vad jag vet.., vilka entusiastiska valpägare..Kul!
PG hade grillat när jag kom hem och guuuud va gott det var.. Efter det fick valparna åka med till Hökensås på skogspromenad, dom är galna..X-treme ääälskar att bli jagad och Yagger är sjysst och jagar då naturligtvis.. Djupdykning i det höga lingonriset och Yagger tom fastanr ibland och hoppar på stället för att komma fram..
Vi avslutade promanden med å-race.. X-treme fullkomligt älskar vatten..ha ha!!

Pho har fixt sina sättanden på ett bra sätt, tror han tiltar lite när Bella är i höglöp. Helt plötsligt hade han INTE hört det ordet innan, helt otroligt! Men skam det som ger sej.. Litet skyddspass hann vi med också, lite bevakningar och släppanden. Tack för det Stig, det gjorde du jättebra!!
Nu längtar jag till helgen allaredan!! Hoppas på bra väder och allt roligt folk som kommer!!

2 kommentarer:

Åsa sa...

hehe, vatten är ju kuuuuuuul ju, och ännu roligare blir det med lite (mycket) väldoftande geggamoja också enligt gänget här hemma..

Eva sa...

Vilken rolig helg du haft=) Jo hon är som sin mamma Hella vill bara bli jagad av dom stackars karlarna!