onsdag 28 juli 2010

SSM 2010

Pizarros modprov

Peter och Hector. Vilken fokusering!
Snyggt!
Jaha! Då var det dax att packa ihop allt.. Här åker öltältet!
Det var inte helt lätt fick vi erfara, att plocka ner ett sketet tält!!
Sedär ja!! Dax för öltältet! Eva fick dansa på utställningsplanen på natten kan jag avslöja..

Hanna missar inget!!
Kolla datorn måste man ju..
Mysiga Anna med Xander..Hon hade definitivt den häftigaste husvagnen..
Daniel funderar kanske på taktiken i fria följet?
Man kan behöva pausa en stund då och då.. Jeanette och Hector gör det! Tänk vilken lycka att Mariella fixat detta tält att fixa hundarna i. En perfekt mötesplats!
Nu är det snart dax för Nelly. Lottie koncentrerar sej.. och Eva typ hejar på?
Barn med hund. Hanna ser kanskee inte glad ut men Tove Millan och Hanna var jätte duktiga!!

Ja jisses.. hur ska man börja? Sammanfattningsvis så här efteråt är att "jädrans va´kul det är med SSM"!!
Man har svårt att ta till sej vilket enormt jobb många lagt ner på detta arrangemang. Jobbat hur många timmar som helst, slitit från morgon till kväll på sin semester för att allt ska funka. En jätte-eloge till alla som tagit ansvar för att detta ska fungera!!! Men jag tror också att vi lärt oss vara flexibla och lösa problem på ett smidigt sätt när vi upptäckt det..
Mest nervös var jag för modproven med Hector och Pho!! Peter är ju så proffsig när han går in med dom men allt kan ju hända också det vet man ju. Båda hundarna gick mycket bra och vi kunde pusta ut!! Pho är ju väldigt ung, endast två år. En gentleman i valpkostym kan man säga. Saknar honom mycket nu när han flyttat hem till Mariella och Daniel igen.. Ni vet att ni har en toppenhund!! (Tjatar jag om hela tiden, ju!)
Hector har rutin i modprov, så härligt att se.
Kennel Beathalandet fick många fina placeringar under dessa dagar och det är att bocka och buga. Grattis till er och hundar och ägare, det är ju väldigt roligt att få erkännande i dessa sammanhang. Fick man ingen topplacering får man inte glömma att man åker ju hem med samma goa hund som man åkte dit med.. Frustrerande, irreterande och tråkigt för Jeanette som inte fick Samsons tandintyg godkänt!! All förberedelse och träning...Åhhh, fy!!
Lite lattjolajbans hade vi på kvällarna..Grillning och lite bira sitter fint. Våran husvagn såg ut som ett Taikonläger bara efter 2 timmar, blir väl det när kidsen börjar bädda och leta kläder i..Bevare mig väl!!
Var på möte på fredagskvällen. Ungdomssektionen hade information dom ville delge och jag är ju ungdomsansvarig på SK Habo. Ett jättebra möte var det och nu får vi se vad som händer framöver. Jag tänkte lämna lite info om detta på träningen nästa gång..
Nu regnar det som tjyven och jag som är jättesugen på att träna hund.. Men va då!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ditt engagemanhg och kan vi inte träna lite på ortsgruppen idag.lottie

Cia sa...

Jaaaaa, det gör vi!!!