måndag 19 juli 2010

Träning och hundprat och god mat..

Här åker vi tuff-tuff tåg i Hjo. Diezel har fått en milkshake..
Lika bra att cyklop och snorkel är på, funderar Diezel.
Skitjobb kan man kalla detta. Petter sliter hela sommaren, duktig är han minsann. Så här kan han se ut när han kommer hem. Det vita strecket är den rena biten på benet, över det kommer den skitiga delen..ha ha!!

Det har det varit dessa dagar när Daniel och Mariella och lilla Diezel varit här. I förmiddags körde vi lydnad på planen i Gustav Adolf och hej och hå va fint det gick för Mariella och Pho. Kommer bli riktigt bra, häng bara i nu Mariella!!
Själv var jag jättenöjd med Indys och min nya lydnadsträning. Känns som vi redan har kommit en bit på den vägen. Han är verkligen sugen på att träna nu när han fått vara ett tag..
Igårkväll lagade dom världens godast mat. Vad sägs om klyftpotatis med ytterfile fylld med vitlök och soltorkade tomater invirad i folie och grillad över grillen, och Daniels a´la´speciale Rödvinsås. Indigrienserna till den såsen var lååång kan jag lova!
-Va, sa PG. Man behöver ju en CD-skiva för att spara ner allt till den såsen! Och god var den!!
Nu närmar det sej SSM, äntligen! Får börja packa ner grejer imorgon och stirra runt.. Husvagen behöver tvättas av både ut och invändigt. Hundkärran likaså..Hmmm..får nog gå upp tidigare imorgon då!!

Inga kommentarer: