måndag 4 april 2011

Så länge sen jag skrev..


..har bannemej inte hunnit. Precis kommit hem från Landskrona nu vid 20-tiden . Petter och jag åkte vid 5.30 morse till crossläger i Saxtorp. Som vanligt stirrade vi över hur vi skulle hitta dit men det gick över förväntan. Hela 2 minuter till godo innan samling i klubbstugan!! En enastående bra tränare som kört massor med VM och SM och hade ett bra sätt att lära ut. Alla verkade så nöjda och Petter ville gärna träna för honom fler gånger. Alla var lite slitna framåt eftermiddagen och några vurpade ordentligt. Jag som har sån skräck för detta..

I helgen var Elisabeth här och vi hann träna en del, både spår och lydnad, jättekul!! På kvällen drack vi Sangria och snackade hund. Eva och Henke dök upp på fredag-kvällen också. Söndagen bestod i kust i ledarskap och hundens ursprung med Veronica Nyman. Oj va nyttigt. Nu gäller det att tänka till vad man gör egentligen!! Klicker och shaping efter det med Helena Lundahl. De är inte lätt att ha så mycket tålamod och rätt tajming men det är verkligen imponerande!! Alla var nog väldigt taggade när det var dax att åka hem.
Väl hemma igen så röjde jag vidare i förrådet... Phu!! Och nu blir det full rulle i veckan med jobb, hundar och snickrande, handlande och matlagande till MH till helgen.. Yihaaaa!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en jätte trevlig helg!!!

Vi hinner både det ene o andra...när vi träffas,alltid kul att jobba med hundarna tillsammans med er.

kram kram Elisabet

Cia sa...

Tack själv Elisabet. Fart och fläkt är det som gäller men så är vi trötta på kvälarna med (eller bara gamla?) Ha det gött och kram