söndag 31 oktober 2010

Spökvandring..det var spännande!!

Hanna och kompisarna hade tingat på att vi skulle ha en spövandring i år igen... Visst, sa jag, inga problem men ni får fixa och grejja lite med det själva.. Sagt och gjort, en massa kompisar hade bjudits in och blodröd bål med spindlar i blev det som välkomst drink!! Barnen var var utklädda och Challe hade fixat dit spikar i pannan, såg hel-läskigt ut!! Plus en massa sår och grejer..ha ha!! Ungarna hade bestämt att det ska vara en vuxen och en barn spökvandring.. Jaha..då fick vi vuxna samlas ute och smida våran plan.. Jag och Challe skulle gömma oss i skogen iklädda spökdräkterna vi har tiil hundrans MH.. Vi liknade mest Ku klux klan tror ja, Björn och Ida rasslade med kedjor och PG sprang härs och tvärs i skogen och busade.. Petter fick äran att gå med tjej-gänget för dom ville veeerkligen inte gå själva..kröp det fram..när det började mörkna lite..ja ja!! Vi intog våra positioner och i väntan tog spökena var sin öl.. Men va!! En bil kommer körandes på vår väg? Måste vara Peter och Lottie som kommer!! -Hoppa ut Challe, väser jag inne i spökdräkten, då blir dom snopna!! Visst..ut hoppade hon och flaxade och stoppade bilen som kom. Det var bara det att Peter och Lottie var det inte, typiskt! Två frågande föräldrar istället som lovat att köra hit Challes Freddie efter ett kalas. Frågetecknen rätades ut när hon drog upp huvvan vilket säkert lugnade ner dom stackars föräldrarna. Nu såg vi ficklampor komma och det var fart i den lampan..nu hade dom brått minsann!! När dom passerat sprang Challe upp bakom och vilket tjuuut det blev.. I upphetsningen tappade Freddie, som skulle hjälpa oss att skrämmas, ficklampa och sina saker så vi fick leta runt i mörkret..kissnödig blev han också!!
Väl alla tillbaka var det vår tur!! En annan sväng skulle vi gå och det rasslades i skogen och bankade.. men va där!! Jaha..Millan hade ketchup i hela ansiktet och låg på backen med en ficklampa lysandes på sej...hjälp va dom hittar på!! Lilla Ida tyckte sååå synd om Millan att hon grät en skvätt. Jättelyckat var det, tack alla som kom!! Sen var det grillen som åkte på..mums!! Lite GuitarHero och Lips på det så var det sen kväll...men kul var det!! Bilder kommer..
Träningen idag.. tycker att vi gör framsteg..tack alla som hjälper på ett eller annat vis. Ett gott gäng är vi och det känns inspirerande och roligt. Extra snyggt idag var Mariellas framföring på modprovet. Ordning och reda och snyggt angrepp och bett..skitbra!! Blir kanonbra.. Men va tiden går fort när man tränar..åkte hemifrån vid halv 11 och kommer hem 3!! Åt lite i min ensamhet sen på med jacka och skor och promenerade en timme med Indy, becksvart när jag kom tillbaka igen.. Man tänker och sorterar så bra och rensar hjärnan när man går.. Så nu har jag sorterat, rensat och slängt och tömt papperskorgen och inväntar ny vecka!! Ledig på torsdag..funderar på att åka till Skövde äventyrsbad..vill nån hänga på?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med du!Lottie

Eva sa...

De verkar varit en riktigt lyckad kväll=) Härligt att rensa tankarna me promenader, de skall jag göra imorgon!