torsdag 20 januari 2011

Branäsresan..

Indy provar glasögonen..till cross?!
Samling i Dalen.. Vem är mest taggad?
Våran stuga..Fin
Petter efter milspåret
På vägen till Ladan
Hej och hå..Iväg bär det nu
Ser inte så farligt ut på kortet men det var ett berg med skor, stövlar och pjäxor.
Och där hittade vi PG då ja..
Tur att mobilen va me..och tre datorer.. Phu!!
Smask smask
Mmmm.. Gott!
Nu har han nog bestämt sej för nåt, Petter.
Ok, what´s next?

Härligt att komma iväg och extra kul när Eva Henke Freddie och Lina är med såklart!! Massor av snö och behagliga temperaturer har det varit. Sista dagen var det kallt i Dalen men då går det ju åka på Berget och där sken solen också. Efteråt har jag gått och småskrattat åt vad
som händer och sägs. En mästare på det är ju Freddie som är snabb i replikerna.
Kanonfin stuga hade vi fast varmvattenberedaren var lite för liten (Hmm), Pallade inte med en massa bad i bubbelbadkaret som en del köade för på kvällen. Eva hade prio ett i tisdags och då blev det så himmelens varmt att det inte gick och glida i på en bra stund, stackarn. Hon fick sitta och ångbada på kanten istället med en bira!! Bastun gick varm också. Har nog inte suttit så länge nån gång tidigare men med Eva och jag kvar bara kunde vi ju bestämma hur ljummet det skulle va..ha ha!!
Skidåkning blev det en hel del och i slutet var tjejjerna så hajja på det att dom fixade och trixade själva med liftar och backar. Bara att ha med en slant till varm chocklad och en mobil.
Eva fixade slalombackarna galant..en sväng i spåret blev det me
PG och Petter åkte både på längden och nerför och Henke och Freddie åkte massa slalom. Hanna och Lina körde nog mest "plogstörtlopp"!!
En sväng på puben Ladan han vi med, lite god öl är aldrig fel. Inte mycket folk va det utan bra att glida in i liftarna för det mesta. Ja.. skönt att komma bort för omväxling skull men också skönt att komma hem.
Challe var klippan som höll ställningarna här hemma med diverse göromål..Ett jättetack för allt!!
En extra ledig dag med besök på byggnadsnämnden för att vi ska kunna bygga ut vårat hus.. Jippi!!! Äntligen.. Jag blir helt nervös.. Tänk att det är på G!!

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Så härligt det låter! :)

Men skönt att vara hemma kan jag tro ;) Utan brutna ben och armar dessutom, vilken lyckoresa! :D

Kram

Cia sa...

Japp, det var skööönt!!