onsdag 26 januari 2011

Skoj skoj..


Vi skulle egentligen åka skridskor ikväll, men det var tusan så kallt ute.. Petter undrade om vi kunde följa med och titta på en bil och Hanna erbjöd sej att hoppa över skrillorna till det andra alternativet. Sjysst gjort.
Till Tidaholm kom vi och vilka donnor som hade bilen. Redea tidahölmaaareee.. lite manhaftiga och berättade högt och brett hur möe di sladdade och åkte på bredden.
Tror att jag stod med öppen mun en stund och gissade planeten, men jag vet inte. Dom både hördes och syntes, rätt va de va åkte den ena donnan iväg i en bil som lät som ett rea-plan och sladdade på parkering och ut på vägen. Inga baklysen eller nåt sånt oviktigt.. Hmmmm.. Det visade sej att ägaren till bilen Petter skulle köpa var mamma till reaplans-donnan. Hon skulle hem till sin dotter.. Man tar sej för pannan.
Bilköp blev det i alla fall och det var nog ett bra objekt för Petter att grejja med och sälja som traktor. Den första han gjorde såldes direkt.. Nu närmar sej cross-säsongen och nu gäller det att få ihop pengar för Petter till sin nya cross. Hälften ska han lägga själv är bestämt och han är en bra bit på väg. Bra gjort. Många timmar blir det i garaget och minsann är det tålamodsprövande, skitigt och klurande för att det ska funka. Tur att PG byggt några i sin ungdom som kan komma med råd men han får allt fixa det själv. Sånt är det i livet.. Bara att prova, göra om, prova igen ..

2 kommentarer:

Eva sa...

Duktig han är Petter.. Jag hade gärna sett dom tidaholmarna jag älskar sånt folk=)

Cia sa...

Ja du, minsann att det var en frisk fläkt.. Var på väldans gott humör när vi vände hemåt igen..he he!!