torsdag 18 juni 2009

Snart midsommar!




Inte klokt vad tiden går fort! Ikväll har vi ätit gott och sen har jag och Hanna spelat spel och slappat. När jag kom hem efter en lång arbetsdag hade PG och barnen städat hela huset, åh va skönt!
Dom flängde iväg och åkte cross och jag stöp i säng med schäferhundtidningen. Lusläste reportaget om Kennel Beathalandet, vilket fint reportage dom hade gjort där. Fin presentation och fina bilder. Det är dom värd, hur mycket tid och kunskap lägger dom inte på oss. Det är så kul att träna hund och det är deras förtjänst att jag fick upp ögonen för det.
Sen är det ju så också, att kunskap är inte gratis för dom heller. Det är mycket dom har fått kämpa sig till, det är jag övertygad om.
Till och med jag och Hanna var med på bild i Schäferhundtidningen, det var overkligt! Ett annat bra och tänkvärt inlägg i tidningen kom från våran Jeanette "Samson". Bort med luddet från öronen var överskriften, alla ska kunna träna hund efter sina förutsättningar och intresse. Alla ska vara välkomna till klubbarna, bra sagt!! Läs det!
Något som man kan kontra med är att det vill till att alla som kommer och tränar hund också är trevliga tillbaka och inte bara tänker på sej och sin hund. Det har också hänt att några medlemmar beter sig att det bara är dom själva som är viktiga och kan inte tänka sig att vara hjälpsamma tillbaka. När dom tränat färdigt är det bara att stå och snacka bort en stund och sedan dra hemmåt...blä!! Dom brukar sortera bort sej själva efter ett tag som tur är!
Alla kan hjälpa till med något. Satt och kollade igenom våran medlemslista på SK Habo, vi är 29 stycken i dagsläget. 29!!! Och det är allt från Habo, Bor, Huskvarna, Mullsjö, Folkabo, Tidaholm, Jönköping, Norrahammar, Stockholm, Bodafors..ja helt otroligt!!
På sista hundträningen var vi ett gäng som satt och spånade på lite nya planer framöver, många fler blev inblandade..fast det vet dom inte ännu...ha..ha!!! Många hundar och förare ser ut att kunna bli klara för BH prov och BSL och IPO. Superkul!! Jag ÄR verkligen glad och tacksam att vi är det gäng vi är..Vi får lov att vara rädda om varandra..Inget varar för evigt!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint skrivet.Ja vi får vara rädda om varandra.Lottie

Jeanette sa...

Ahh well... man gör så gott man kan:-)

Saknar er!!! Ska försöka åka ner i höst eller något... Vi borde dra ihop ett miniläger igen!
Spåna lite över intresse så satsar vi på det:-)

Keep up the good work!

Du är superduktig!