tisdag 2 mars 2010

Hur ska det sluta??

PG på crossbanan, det känns även långt till den säsongen tycker jag nog..


Elisabet och Bibban kommer hit nästa helg, dom har blivit lovade sedan länge att bo här i husvagnen för dom ska tävla den helgen. Har klart sett fram emot att dom kommer, det ska bli såå kul!! Vi får skotta en gång fram till husvagnen dom ska bo i, den liknar mest en igloo just nu. Vi får bränna på lite värme i den..vem vet..snön runt den kanske smälter då, så vi inte behöver skotta??
Igår tog jag ett krafttag och målade på väggarna i trappan.. Roller och en låååång stång för att vingla på en stege i trappan är inte min grej liksom..
Tappade den förbannade rollern och den rullade naturligtvis på varje trappsteg ända ner.. Fick skura av trappan och sprang upp igen och skulle börja om..WOW, vad hundhår..hela rollern var luden.
Hundträning på eftermiddagen, vi drillar oss själva och varandra. Lottie är expert på detta fenomen apportering, vet ingen som löser det så bra som hon gör. Superkallt ute iallafall och vi for förbi Jeanette på hemvägen för att hälsa på, ingen hemma så det fick bli kaffe hemma hos mej istället..
NU är det dax att börja dagen..solen tittar fram och det är sköööönt!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

tack snälla för det.lottie

Åkarfrun sa...

Vi får helt enkelt komma med husbilen någon helg,,,så det kan bli lite biror....

Cia sa...

Jamen det blir bra..om det blir bra väder så kanske vi kan dra ihop ett gäng på brännboll och grill?