söndag 14 mars 2010

Vilken helg!!



Det har varit en intensiv helg med mycket hund..(som vanligt) Sååå himla kul har det varit men lite sliten känner jag mej allt. Bibban och Elisabet kom ju på fredag em så det har varit full rulle hela helgen..härligt med glada positiva människor som sprider glädje omkring sej
I fredagsem var vi ju ett gäng som samlats för träning i ridhuset..jättekul med både nya, gamla och nygamla träningskompisar.
Lördagen tävlade Elisabet och Bibban i Elitklass, tycket att dom ska vara glada och nöjda med årets första tävling som dessutom gick i ridhus med alla lockande dofter.. Bibban fick 1:a pris och Elisabet 2:a pris.
På kvällen kom Peter och Lottie och Millan upp också. Andra gänget slafade i husvagnen här hemma..
Pizza och lite gott att dricka och en del hundprat (Phu säger PG) och en hel del skratt, det är härligt det.
Söndag fm ner för fota valpar och ringträningstaktik. Roligt att träffa Benson och Rose också, det var längesedan. Nu är det uppladdning inför nya vecka..är lite spänd och förväntansfull inför morgondagen.. och trött!!
Just det..hittade inte min telefon heller, gått runt och ringt ringt ringt..nepp!! Kollade t.o.m om soptunnan ringde men neeee.
Peter fann den slutligen i Pumas valprum..tur att hon inte hann tugga i sej den.Tack alla för en rolig helg!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv för en jätte trevlig helg med mycke hund...o härliga skratt.Att bo i eran husvagn har varit som spa...för oss...torrisar.!!
Kram Elisabeth

Bibban sa...

Tack snälla för eran gästfrihet. Tänk va bra det går att vinterkampa *asg*.Härligt att träffa så goa männsiskor som er. Stackars PG som bara får omge sig med en massa hundmänniskor, hoppas han inte blivit alldeles för förstörd :o). Lycka till nu med framtida tävlingar. Kram Bibban

Cia sa...

Vi tycker det är så roligt när ni är här!! Fart och fläkt och massor med positiv energi..härligt!!
Tycker att ni ska komma tillbaka snart igen..

Cia sa...

Bibban! Jag hittar inte din sida?

Anonym sa...

Cia. Det har visst blivit nåt strul med hemsidan just nu, men hoppas den ska funka till veckan. Bibban