fredag 16 april 2010

Toppendag..

Ett roligt jobb har jag med massor av roliga och goa arbetskamrater, det är jag tacksam för. Att bli uppmärksammad av högsta chefen som vill att jag forsätter efter att denna terminen är slut är ju otroligt kul. Vilket erkännande!!
I eftermiddags åkte ALLA hundarna med ner till Peter och Lottie för lite hundträning.. Bella ronderade som gräset yrde, småvalparna var ute och blev fotograferade och busade runt.
Pho fick ett pass skyddsarbetet och lydnad och Indy var som ett speedad racerbil. Vilken arbetsglädje han har den hunden. När han skulle hämta apporten nuddade han knappt inte marken såg det ut som..ännu galnare över häck och A-hinder..Ha ha!! Man måste skratta åt honom..
Bessie var ute på lydnad och rondering så det visslade om det och MiniQueena likaså.. Vi avslutade med en promenad i skogen och spånade lite inför framtiden, det är ju det som är så roligt. Tänk att ha en massa roliga saker att se fram emot. Tack till ALLA mina goa vänner som finns..ni betyder så mycket. Nu är det oppstrich här med snickerierna imorgon..Det ser för jääävligt ut säger PG. Är inte sen att hålla med. Vi behöver verkligen ta tag i vissa saker..Innan det kommer nya..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt en kanondag med andra ord.perfekt när du landar som boss här i kommunen.Skämt och sidor.Du är duktig då är du värd ett kanonjobb.Roligt med Po!Lottie

Cia sa...

Tack Lottie. Nja..bossa över siffror och papper kanske då hi hi!! Perfekt..
Pho står här nere och är laddad för nya pass..