måndag 2 februari 2009

Pigg idag!!!!

IndyPindy och Peter.
Japp, fattar inte att det är jag som är sååå jäääädrans pigg!! Måste vara solen! Hörde igår att det är 20 veckor kvar till midsommarafton, nått att se fram emot, eller hur.
Väldans bra gick det på träningen igår, halt var det så hundarna gick inte för fullt och tur var väl det för Peter. Inte lätt att ta emot hundar när det kan vara halkigt. Vi funderar på att boka ett ridhus som vi kan vara och träna i, det vore bra för alla. Annars har vi gjort framsteg många av oss. Bessie ser ut som en laddad kanonkula just nu, full fart och allt är roligt. Vilket jobb att tygla en sån hund med den energin men det gör hon snyggt Lottie.
Marwin gick ursnygg lydnad med Challe och låg som platt på platsen, kanon! Äxtra är verkligen igång också, efter valpningen kanske det blir tävling??
Ett annat gäng körde ett valp-pass, lite kontaktövningar och inkallning. Det var fullt ös här hemma och grannarna undrar säkert vad som var på gång, men ingen har ju insyn häråt så..ha ha!!
Tack till Peter och Lottie som fixar och peppar mej, vad gjorde jag annars?? Just det! Till alla i Ortsgruppen..vilket gäng!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tjej du är! Så ska du tänka! För det är så det är!

Kram Jeanette

Cia sa...

Tack Jeanette. Du ligger i o tränar stenhårt vet jag. Bra jobbat, det blir lön för mödan, du vet.
Kram