onsdag 18 augusti 2010

Det var längesedan..


På jobbet har jag fått erbjudande om massage, inte av vem som helst då utan av en tjej som jobbar som det. Hon kommer till jobbet och så får man beställa en tid. Visst, det lät verkligen perfekt för mej, så det ville jag absolut!!
Förväntansfull knatade jag ner i källaren och fick en ryggmassage som heter duga. Aj och aj och vääldigt skönt också. Stel i ryggen är jag och minsann hittade hon mina ömma punkter. En stund senare när jag skulle kliva upp blev jag alldeles vimmelkantig. Röd i ansiktet och ruffsig i håret tog jag trapporna upp igen..Undra vad folk trodde jag gjort nere i källaren med den uppsynen..?
Passade på att driva med en gammal arbetskamrat idag, kunde inte låta bliiii..
Hon ringde för att hon behövde ha hjälp med att lägga in scheman i det nya lönesystemet.. Lite lagom uppeldad för att det krånglade för henne, vilket man ju faktiskt blir. Nu känner jag Eva ganska väl och hörde vilket "retningsnivå" hon låg på...he he!! Så först talar om om att -Va!! Har ni telefontid numera, jag försökte ringa i går eftermiddag och det gick inte komma fram!! Och förresten..Jag ringer ju på Christinas telefon...varför svara DU?!!!! Helt lugnt svara jag:
- Men du har ringt hem till MEJ Eva!!! (He he!! Elak jag är!!)
-VA!!! Har jag ringt hem till dej och hur gick det till...Oj oj!!
Så gick den musten ur.. Smidigt!!
Nu var jag ju tvungen att tala om sanningen och då fick vi ett gott skratt istället och det var bättre..

Inga kommentarer: