söndag 8 augusti 2010

En vecka i fartens tecken...

Torsson spelade många goa låtar
Hemresan var lite mörkare men så himla fin.
Folparksfest.. Som när man var ung..he he!! På bilden PG:s syster Maria och PG
Hanna vid pappas hus..
I dag hittade Indy som vanligt mindre träd att bära runt på, vilket medför livsfara för dom andra som är med på promenaden..
Sammanfattningsvis kan man säga att det har varit en intensiv vecka. Det började i måndags att vi bestämde att åka upp till pappa och hälsa på..i Vilhelmina..och att vi skulle åka dit dagen efter!!
Varför nu denna stress? Jo annars skulle inte resten funka som vi hade planerat in. Snart börjar skolor, jobb och allt annat så då är det kört. Iväg for vi iallafall och det är dryyyygt att åka 100 mil kan jag säga. Väl framme på kvällen var det skönt att sträcka på sej och gå runt och titta. Det är ett fint ställe i en liten by. Pappa bor på hemmet nu och det var med blandade känslor jag åkte iväg dit dagen efter. Skulle han känna igen mej alls? Jodå, vi blev båda så glada att se varnadra att vi bölade en stund.. Dagen efter körde vi dit lite grejer så det skulle bli lite mysigare på rummet.. Hans kökssoffa var ett måste!!
Lite fika och bläddranden bland kort, vad mysigt det var!!
Upprivande att till slut åka därifrån.. Fy va gräsligt det var.. Vi städade ut huset samtidigt när en familj ska hyra det nu ett tag, det känns bra att någon tar hand om det och inte står tomt och ödsligt.
Sen var det att vända hemåt igen..100 mil igen..here we goooo!! Fördelen när man åker så långt är att man kan funderar för det är ju det enda som man kan göra typ!! Man hinner liksom tänka klart under en sån resa!!
Lite planer inför hösten börjar ta form, det känns jäkligt gött om det blir som vi tänkt!! Vi får se.
I går kväll var vi ett gäng som åkte till Piren i stan och käkade..Sen båten till Visingsö och lyssnade på Torsson. Härlig stämning och alla sjöng med i sångerna.. andra hellre än bra och tänker då på mej själv!! Gud vilken vissen stämma!! Inte blev det bättre idag på hundträningen!!
Tre utkallningar från värnet och jag är superhes!! Jag vet vad en del ordinerar för det men jag är absolut inte sugen på alkohol idag kan jag säga!!

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Älskar att köra bil långt då och då, precis som du säger så är det så mycket som kommer till sin rätt då. Det är i bilen mina infall av "äh vem bryr sig!" eller "Inget blir bättre av att oroa sig..." kommer och så känner man sig lite starkare när man rabblat det lite som ett mantra sådär en 10 mil ;)

Kramen

Anonym sa...

Gött och komma iväg och göra lite annat men det måste varit långt att köra.Hoppas att rösten är tillbaka.Vi ses.lottie