lördag 14 augusti 2010

Trodde vi ja..HA!

På väg mot stranden..
Här är stranden vid Peppes Bodega vid Skansen.. Kändis stranden..Inget för mej alltså..
Minneslunden..så jättefin!!
Barnes kusin Linn ska flytta till Halmstad.. Eva som också ska flytta hade prylar över bl.a säng och soffa. Linn lycklig såklart över dom grejerna, tack snälla Eva. Vi åtog oss att köra ner det i bussen och den var smockfull med grejer vill jag lova!!
Väl framme i Halmstad inser vi att det kommer bli tufft att få in sängen när det var vääääldigt trångt i trappuppgången.. Hmm.. Vi börjar med soffan då för att kolla hur jävligt det skulle bli.. Ja!!
Det var trångt. Jag gick först och lyfte soffan och PG puttade på.. Det sista skulle den vinklas och där satt den fast!! Jäklar.. Aldrig!! Sista rycket så fick den ge sej. Som Eva sa igår när den skulle ut från Ballarp..-Den är allt lite elastiskt soffan!! Tur!!
Sen var det resten och det gick fint!! Sängen fick dock åka med hem igen.. Nu om någon vill ha en 160 säng finns den här ett litet tag.
Sen åkte vi till Båstad, jag ville gå upp till minneslunden där mamma är begravd. Många fina och roliga minnen har jag från Båstad under alla somrar vi varit här. Tungt är det men känns samtidigt skönt att strosa omkring och se allt igen. Sist åkte vi ner till "mammas strand" och vi tog med oss den tunna madrassen till sängen och la oss på den och ..somnade!! Hoppsan!! Jaha..och när vi kom till bussen igen hade vi fått parkeringsböter!! Nåt kryptiskt om att vi parkerat fel fordon på parkeringen.. Vi får kolla upp detta!! Jamen en lätt lastbil måste man väl få parkera på en parkeringsplats..?? Det verkar helt snett..Annars får inga KingCabbar eller Caddys stå där heller!! Billigt var det inte heller precis..
Nu hemma igen och jag är så himla seg.. Måste varit ölen från igår...

Inga kommentarer: