lördag 11 december 2010

Bakning på schemat..

Jodå, det blev lite olika sorters kakor idag.. inlagda i frysen..INTE i säkert förvar. Det begrep jag när Petter undrade hur länge dom var tänkt att räcka?? Ja, men då var dom väl antagligen godkända iallafall!!
Har inte satt in mitt enris i köksfönstret ännu och saknade det, lite kallt och tråkigt såg det ut utan min belysning i!! Brukat vara klart till första advent men icke i år då jag haltar rätt ordentligt ännu och inte velat pulsa ut i skogen.. Men ikväll så jäklar skulle det bara in. Svalde ett par panodil och drog på mej mössa och vantar och jacka och fram med sekatören.. Nu minsann.. Hanna var bekymrad att jag inte fick glömma min mobil och att jag skulle ringa om jag ramlade ute i skogen.. Visst, tack men det går fint!!
Indy och jag knallade iväg och med min lilla pannlampa inspekterade jag alla småbuskar vi gick förbi. Tills sist trodde jag att jag hittat en perfekt enebuske och klippte och la i påsen.. Mmm..Fint?? När jag kom in igen var det mest halv visset men nu skulle det i bunkarna, skit samma!! I med lamporna och såååå...klart!! Inte det finaste arrangemanget men de får bli bra ändå.
Ikväll har vi bastat och myst.. Efter dusch och en bira satte vi på grillen och nu är vi mätta och goa igen. Dax för bingen och en ny dag imorgon.. Tror att jag hörd något om crossåkning i morgon.. Åtminstone har dom bytt till dubbdäck på crossen ikväll.. Jag tänker dock inte åka.. I min oförståndiga ungdom körde jag lite, till min mammas stora förtret hade jag hennes fina rosa mockastövlar på mej vid ett tillfälle.. Ajjabajja!!
Kan även meddela att PG fick igång snöscootern..Precis som jag trodde. Ärevarvet brukar gå runt huset så jag inte missar det hela att den åter är igång. Ja säger då det. Nu står ju inte äppelträdet i vägen längre. Det fick Hanna och Petter med sej vid ett annat tillfälle..

Inga kommentarer: