söndag 15 september 2013

En bra söndag helt enkelt!!

En liten provtur på Pontus..

Challe och Helmer trivdes bra ihop..

Ja! Vadååå! Klart alla vill åka med mej till Göteborg!

-Värst vad alla skäller och hoppar runt överallt!! 
Här bakom har jag stenkoll!!

Puss på dej Randan.. Du är goast!

Ap-trött hund somnar och rör sej inte ur fläcken..

.. möjligtvis lite då när baktassen drar upp överläppen..

I dag har vi jädrar i mej hunnit med massor!! Upp kl 6 och iväg till Göteborg på kennelträff hos Randis kennel. Kul att få se och träffa några av kullsyskonen och deras mattar och hussar :) Verkligen roligt att åka på så det gör vi gärna om..
Massor med hundar och mattar och hussar i ridhuset.. Märks att Randi inte varit alltför mycket på socialisering.. Tror att ögonen höll på att ploppa ur när han såg alla jyckar skutta omkring. Det går ju an  att vara kaxig i bilen :)
Veronica som har kenneln ordnar det här varje år åt sina valpköpare för att få träffa sina valpköpare och   hundar.. Som hon sa: Det är ju roligt för er också att få träffas och kanske hitta och knyta kontakt med varandra.. Riktigt sunt och bra tänkt!

Hem igen och vidare ner till Källebäcken där det var Hästloppis! Fasen va najs! En finfin sadel lånade vi hem till på onsdag.. Tre sadelhängare, ett vintertäcke, ett stalltäcke, ett bomullstäcke och två hinderstöd shoppade vi.. För only 360 :- !!! Ja det var bra shopping idag.. Hoppas sadeln blir bra också, vi ska checka den med Emelie på onsdag kväll.. Fast den var ju betydligt dyrare då.. :) Sadeln alltså!

Sen har vi fixat och gosat med Ponus så vi ska lära känna varandra mer. En goseplutt är det som inte vet hur stor han är riktigt.. :)

Nu ska det bli gott att gå o knoppa kan jag säga.. I morgon drar vi i gång igen.. Tjohoooo!!!

Inga kommentarer: