lördag 28 december 2013

Gräsligt bra..





Vi mötes upp på spårmarkerna idag igen, jag o Pernilla. Vi hade med oss lite tankar efter gårdagens spår. 
Indys spår i går var en utmaning och han blev rejält trött.. men han ger sig aldrig. Bra träning! Så idag var tanken ett liiiite lättare men ändå att han fick använda huvudet en del. Han var så jäkla fin!!  
Utmärkt tempo och inget slarv.. Han vill alltid göra sitt bästa. Han ska hitta utvägen om han stöter på ett problem men göra det i ett lugn. Innan har han stressat upp sig om han råkar tappa kärnan, nu har han förhoppningsvis börjat tänka om att söka kärnan i lugn och behålla sin harmoni. 
Lycklig blir jag när jag kan stå kvar på spårstarten och bara låta linan löpa ut med ut i full längd och han spårar på och är LUGN.. Tacksam för att det är barmark ännu, det ger mer tillfällen att träna.. I morgon blir det inget spår utan vila. Tänkte ut på en lång lång promenad och bara ha kul med hundarna. 
          Kramar till bästa Pernilla, en ovärderlig hjälp och träningskamrat!! Kraaam!
Jo just de. Det är löshoppning i ridhuset också. Pontus åker vi med som ska sprattla sig över. Har aldrig sett en häst innan som har sån teknik när han hoppar.. Glad är han och han gillar det verkligen men mer att önska åt tekniken :) Så vi får tänka ut en plan på det också..
Det är det som är det roliga.. att klura på saker.. 


Inga kommentarer: