torsdag 9 april 2009

Crossläger!


En heldag på Hökensås, verkligen trevligt! Petter körde superbra, en av de bästa i sin grupp och då var dom många. Många trevliga (och snygga) förare fanns det och vädret var toppen.
Många eldsjälar finns som gör att det funkar, det fanns fika med hembakt hela tiden, god lunch och middag. Alla hjälps åt och det är en rolig stämning. Själv stog jag som flagg-vakt och viftade med gula flaggan om någon kört omkull efter ett hopp. I slutet på dagen var det inte sån kräm i hoppen eller samma fart längre och det kan jag verkligen förstå, 45 minuterspass är verligen tuffa men Petter som tränat hela vintern körde lika fort hela tiden, vilken styrka! Det ser ut att bli en varm och skön dag, Petter och PG haråkt till Hökensås och jag ska ballra igång tvättmaskinen. Mariella och Daniel är här med lilla Diesel och hälsar på, jättekul! Dom ska upp till Elmia och fixa med någon bil där. Ikväll får det bli någon bira..hoppas att man kan sitta ute med den.

1 kommentar:

Eva sa...

Han är så duktig Petter!! ja vill gärna åka upp och titta på honom någon gång.. Hälsa han att ha får ladda ordentligt för klassikern i år! de finns väl junior klasser i det?