onsdag 24 februari 2010

Som en säl..


Efter att pall och skåp var färdigmonterat var det dax för lydnad och skyddspass nere hos Peter och Lottie.
Bessie är så värdsvan att det krävs att man lurar henne, en blick eller en axelvridning talar om för henne vad som är på gång, även i skyddsarbetet. Vilken rutin hon har den hunden.
Macho är lika gasad som vanligt och är med på allt, en riktig tiger har han blivit. Pho är mer på bettet och börjar anskällning och komma in i bevakningar bätte och bättre. Han har inte körts mer än 10 pass men har kommit in väldigt bra i detta.


Skönt väder att jobba i men halt. Det fick jag erfara när vi körde skyddet och efter bett skulle vi vända upp och kuta iväg, helt plötligt föll jag pladask precis där Lottie och Macho står..summan av det blir att Lottie välter bakåt åt sitt håll i snön och så ligger vi där och kravlar med två taggade hanhundar, skyddsärmar och koppel. Ja hjälp! Kommer antagligen på film för Hanna stog där med kameran i högsta hugg..Det får vi bjuda på..Ha ha!! Bra gick det iallafall och tur det.


En liten tur till valparna, det är så undernart mysigt. Hellas valpar är helt otroliga med sina dockögon och uttryck, man blir helt såld på dom. Busiga börjar dom bli och klättrar och bits. En lite mindre hane är nog egentligen en terrier..jisses vad han håller på och låter
förfärligt farlig..hi hi!!
Kristall-valparna är några veckor yngre men åhhh, så fina. Ena riktiga krabater som ålar runt i lådan. Så pluttesöta nu och så blir dom så fina och ståtliga om ett år. Ja ..hoppas att man får möjlighet att följa några iallafall..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Filmen är här!Gud vad jag har skrattat!Såklart får du följa valparna.Nu är ju frågan lite vem!!Kram

Cia sa...

Ha ha..en praktvurpa blev det. Kommer antagligen fler framöver..vem vet!! Kan vi inte sätta ihop en kortfilm om alla missar vi gjort. "CP-kast" med boll, apport-kast i A-hinder och alla vurpor. Skulla va kul..hi hi!!