måndag 26 januari 2009

En rolig fest!

Hos Edmans.
Pia, Lottie och Jeanette.
Börjar äntligen att repa mej från förskylningen, men den sitter i, envis jäkel! Är inte riktigt i farten ännu. Ska iallafall försöka mej på att träna hundarna imorgon, det var väääldigt länge sedan, är ju ledig så det passar utmärkt.
Har nu insett att vårat hem håller på att damma igen och att det är bröte överallt, nu SKA det bort också. Innan jag börjar med att skyffla grejer ska jag in till IKEA och köpa hyllor, nu ska det bli ordning på torpet! (Ha!)
I lördags var vi en hel drös nedbjudna till Peter och Lottie på mat och vedeldad bastu. Alla (utom vi då) hade varit på utställning i Varberg och dragit hem massor av framgångar och priser. Verkligen grattis, det är ni värda!!
Massor av god mat bjöds vi på och ett låååångt bastubad för dom som önskade vilket inte gällde mej och Jeanette då. Vi satt och pladdrade vid bordet om ditt och datt över lite bärsa. Challe sprang och gjorde racerdrinkar till Pia som inte ville kliva ur bastun, dom blev starka det kan vi intyga på den blandningen! Huvva!
En efter en kommer dom från bastun lagom rödmosiga och matta. Alla var glada och nöjda iallfall. Kanske var det ölen och alla sextips?? Ha ha!!
När det var dax att åka hem insåg vi att Peter och Lotties hästar smitit ut och stod på fotbollsplanen och käkade gräs. Japp! Men vi halkade ut och fick fatt i dom, inga problem. Så det är ingen skröna...Det händer alltid något när man är där och hälsar på!En liten fin bild på katt-ungarna Fräsa och Russin.

Inga kommentarer: