onsdag 21 januari 2009

Hemma igen!!

Förskyld är jag, så himla tråkigt. När de andra åkte i backen idag låg jag på soffan och sov. Typiskt! Känner att vi kunde varit kvar en dag till. Mest ledbrutna är vi för att sängarna inte är som hemma, knappt man kunde ta sej upp på morgonen. Annars har allt varit bra, men det är inte billigt att äta ute där. Vad sägs med en dagens för 110.- och då ingår ingen dricka till maten. Husen och backarna har varit perfekta. Vi kommer tillbaka det är säkert. Nästa år tar vi nog med oss snöskotern upp, finns fina leder man kan åka på. Hundspannet blev heller inte av att vi åkte, det måste göras också.
Tack till Edmans och Challe som hjälpt oss här hemma, ni är super!!
Hundarna blev glada när vi kom hem. Indy skällde i hundgården och blev helt tyst först när vi ropade på honom, sen körde han igång yl/gnäll/skäll-varianten. Till och med Bella skällde, inte dåligt för att vara Bella.

Nu har vi fått besked att min pappa blir inlagd på ett boende för dementa. Sorgligt! Men det är inget som kan ändra på det. Nu ses vi inte så ofta för det är drygt 100 mil emellan oss. Det har gått väldigt fort att han blivit sämre, han var och hälsade på sent i somras och visst undrade jag hur i himmelens namn det hade gått till när han flög från Vilhelmina till oss med byte i Stockholm? Nu vet han knappt inte var han är, det känns inte klokt! Måste åka upp till honom i sommar och fixa lite för honom.

Inga kommentarer: