onsdag 28 oktober 2009

Det man förlorar på gungorna får man igen på karusellen!


Eller hur ska man tolka det?? Kört lydnad idag och bad Peter titta och komma med kritik. Jodå, han har sågat här och där. Men nog är det så sant som han säger, tycker det är bra med kritik. Trodde väl knappast att jag skulle bli hyllad heller för den delen..ha ha!!
Sen blev det ett skyddsprogram efter det och hej och hå!! Både Indy och Macho ligger väldigt högt och satsar allt dom har. Hur kul som helst!! Nu blir det lite finslipning. Klart att man vill att allt ska vara perfekt, men då kommer åtminstone inte jag ut och tävlar någon gång, för det lär aldrig hända. Ut och prova och se om det håller, annars satsa ännu mer och då kommer man längre.
Eva och Jeanette tränar på för fullt i lydnaden, ser riktigt snyggt ut, heja på. Det har hänt massor bara på ett litet tag, det gäller att vara målmedveten och hänga i och det har dom sannerligen gjort.
Tänt i vedspisen så det är varmt och gott, ute är det skitkallt, hua!

2 kommentarer:

Anonym sa...

du harså rätt så.Men det är kul att se Indys framsteg.Han tänker själv nu,fina bevakningar efter överfallet nu.Men taggad varhan ju verkligen igår och det får du nog lite igen på lydnaden som sagt.Ny dag idag.lottie

Jeanette sa...

Satsa på stjärnorna och landa i grantopparna!
Tänk så långt ni kommit bara det senaste året!? Ta den tanken och NJUT! :-)
Konstruktiv kritik är den bästa sporren, med dina träningskamrater så kommer du ta dig precis dit du vill! Satsa!:-)

Kram