tisdag 22 maj 2012

Härligt väder!!

Nu blir de andra bullar!

Ja det är så himla göttans med värme! Indy fick sej en lekstund i vattenspridaren, en sån där blomma som vickar hit o dit med en vattenstrålen.. Ja den bet han sönder efter 30 sekunder den token. Han älskar vatten och Molly la sej jämte mej och tittade på. Hon vill inte blöta ner sej. Hanna fick sej en dusch också .. ha ha!!
Målat en hel del idag och monterade ner den gamla hundgården, den behöver vi inte ha mer, inte just nu iallafall. Målat o målat men jag tycker det går så låååångsamt! Åh!
I kväll åkte jag o Hanna till Emelie, dax för Hannas dressyrlektion med Helmer. Går jättebra, vilken fantastiskt duktig tjej hon är Emelie. Verkligen beundransvärd! Först red Hanna och sen hoppade Emelie upp för att visa lite mer hur Hanna ska göra med allt, inte rida med händerna utan bara med sits och skänklar. En bra aha upplevelse för henne att se, det blir alltid lättare att förstå när man får en bild framför sig. Nu gäller det att träna på och så åker vi nästa måndag igen, tror jag är lika taggad att åka dit som Hanna:)
Nu ikväll så har vi grillat lite o tat det lugnt.. eller lungt o lungt. Precis kommer PG in med Molly som haft en skön stund i kärret, o det var det skitigaste! En dusch fick det bli o det ville inte Molly men så blev det.. Jäkla hund! Är hon trög den hunden eller, säger PG. -Nej det är hon inte, hon bara skiter i vad du säger..

Inga kommentarer: