måndag 21 maj 2012

Spååååra..

Rast vid apporten.. Kolla vad han ligger snyggt.. Oh gud va nördig ja är!

Idag fick det bli lite av varje gjort här hemma. Inte så mycket målat som jag önskat men det blir en dag i morgon me:) Flängt runt i stan och handlat jacka och vattendunkar till helgens kennelläger, nu vill jag gärna att bromsarna till husvagen kommer också så PG kan smälla dit dom!! Usch va stressad jag blir av att inte ha det under kontroll. Nu kommer vi bo tre virrpannor i husvagnen o jag är så dålig på detta med husvagnar och hur dom funkar med allt. Massa knappar! Har i allafall skurat av stolar o bord som ska med och man får inte sätta sig hårt i den ena plaststolen, då klämmer man antagligen skinkan lite. Den får nog stanna hemma och kasseras.. Stolen alltså :)
Ja sen blev det spår hos Pernilla en sväng. Idag blev det kort spår till Indy som var knepigt. Började med att från spårflaggan gå snett till höger istället för som alltid annars, rakt fram..o sen några S böjar, raksträcka en vinkel och sen en apport i slutet. Kan tyckas plättlätt egentligen men där fick han klura och det gjorde han sååå bra. Har alltid retat mej på att han går över vinklarna en kort bit innan han upptäcker att -Oj, det finns inget spår här du? Han hittar ju alltid tillbaka men det är såå retliga centimeter! Nu så händer det saker hela tiden i spåret och det blir mer intressant. Vinkeln var så snygg så jag kunde hoppat jämnfota! Ja så Mollys var också bra, mjuka S men det tuffar hon på så bra i, inga bekymmer. Tror inte ens hon noterar att det är böjar utan hon bara följer spåret, härligt att se. Nästa gång blir det ett långt spår så hon blir mer nöjd av att spåra en stund. Ser att hon blir lite frustrerad av att det tar slut så fort och då kommer det bli stress istället.. Zuma o Louis var också fina, dom fick också svåra spår med mycket vinklar o S i, det behöver dom och nu kan vi faktiskt ana vart vi gått i gräset när vi gått spåret.. ha ha!!
I morgon blir det förhoppningsvis ridning för Hanna, vi fick avboka idag när hon hade hjärnskakning stackars Emelie. Ja en ledig dag till och om Molly väcker mej i morgon bitti igen med att hitta en tuggummiförpackning så kommer hon vara asbillig! Hon samlar sopor den hunden..

Inga kommentarer: