fredag 18 maj 2012

Tävlingsdebut med Pernilla o Zuma..

Lilla Petter är här 6 år kör cross. Hanna ligger i barnvagnen 18 dagar gammal, ja det ska slipas i tid:)

En taggad Pernilla o Cia åkte till SBK Karlsborg i onsdags, Pernilla skulle starta en LKL1 med Zuma! En   jättetrevlig klubb, verkligen. Både Pernilla i Zuma gjorde ett jättefint program med 4:a tior och den sämsta var 7.5!! Tyvärr blev det en miss i ställandet, men STOD gjorde hon hela tiden och skötte sig exemplariskt.. Men ställde sig för tidigt så det blev noll, men va sjutton gör det. En jättebra insatts o en erfarenhet rikare samt kollat in blodtrycket innan start!! Den var hög :)) Kul att hänga med o stötta och försöka vara till hjälp. Sen har vi fått ännu en bekräftelse på hur viktigt det är med förberedelser på hundarna när man ska utföra moment.. Jättebra, nu ska vi bara komma ihåg det också..ha ha!!
Vi fick en bra kontakt till vårat barn o ungdomsläger, hemvärnet kan antagligen tänka sig att komma och visa upp sig, det skulle vara jättekul!! (Ganska manlig var han också.. Hm!)
På hemvägen blev vi hungriga och festade till det på Sibylla.. Säga vad man vill men hungern är bästa kryddan iallafall!
Nu har jag pratat med min kära vän Eva också och hon har fullt upp med sin lilla Elin som bara äter hela tiden.. En liten söting!! Nu väntar jag matgäster som varit i stan o handlat, Sara är här med sin häst Miami i helgen så nu ska här ridas.. Yihaaaa!!




Inga kommentarer: