onsdag 31 oktober 2012

Lite mys måste man ju ha..

Njuuut..

Lite mys skulle vi ha på skollovet, så jag o Hanna och Hannas kompis Maria for till Hjo. Först var vi till Hem o Hobby där man kan hitta saker man absolut (inte) behöver.. Hittade gardintyg och lite mysiga lampor mm.. Skoj! Sen vidare till det mysigaste fiket Njuta.. Här kan ni kika in för att titta på det.... http://www.njuta.info/
Massor av olika sorters god varm choklad att välja på, och annat mumsigt att smaska i sej och när vi nästan mådde pyton av allt gott vi satt i oss, åkte vi vidare till nästa affär :))) Fler kassar att släpa in i bilen.. japp!!
Med en marginal på 20 minuter hann vi hem. Pernilla skulle komma för lite hundträning .. Vi skulle ju hinna slänga i oss lite lunch också som jag fixat ihop.. Så vi inte skulle gå där o vara hungriga när vi tränade:)) Hupp!
Spår och lydnad blev det och tiden går sååå fort och det mörknar ju alldeles för tidigt!! Gha!!
In igen för kaffe och fika Pernilla tagit med sig och sen behöver man ju inte äta mer på 1 vecka egentligen:))
Ikväll har jag tränat teknik på grepp på apporten och sättande framför, med Indy här i köket.. Med klicker och OST!! Indy skulle nääästan kunna döda för en ostbit.. Perfekt att träna på det.. ha ha!! Sen Mollys tur att träna grepp på apporten och Indy tycker att det är så jäkla orättvist. Inhyst i TV rummet bakom galler sitter han där och tycks räkna ostbitarna Molly jobbar ihop.. Med snålvattnet rinnade :))


Pg jobbar massor och saltar vägar på nätterna.. och kör lastbil på dagarna.. En tupplur krävs mellan varven och Mollan ställer upp o sällskapar .. Bara lite trångt men vad gör väl det.. Finns det hjärterum finns det stjärterum..
Ja det ska va gott att leva.. och enkelt! Tjohooo:)))

Inga kommentarer: