tisdag 21 oktober 2008

I min värld..

Nu lyser det så finnt.

..funkar det bra att hålla på med elsladdar men det tycker inte PG. Eftersom jag gör lite som jag vill väljer jag mina tillfällen att greja med just detta.
Mina smålampor i fönstret hade slocknat, som jag virat runt vildvinet(heter det så?) Har designat det själv som du säkert förstår)
Ok, PG inte inne..fram med nya lampslingor, skruvmejsel och saxar och vad man nu behöver. Ny kontakt behövdes också...hm.. Det blir fint. Efter 20 mintuter utan missöden satt dom nya på plats. Hoppsan, lagom tajmat..där kommer han in.
Grymt..grymt.. Han sätter händerna i sidorn aoch följer mina sladdar med blicken och kollar så allt ser OK ut.
Varför han är lite misstänksam är nog sen den gången jag skulle fixa upp nya lampor i lägenheten. På den tiden var jag väldigt noga med hur alla tryckknappar satt.. på vilken höjd och så, vilket inte är lika viktigt idag när vi flyttat ett par gånger och lamporna med. Där satt jag på golvet och hade mätt på sladden och..klipp!!
-Pang!! Vad tyst det blev..och mörkt! Oj då, nu klippte jag i sladden utan att ha dragit ut den! Dumt! Tittade ner på mina sotiga fingrar som höll i saxen. Ok..ny propp då. Hmm..proppen bestod av kopparmynt och spik, snål fastighetsägare.. Eftersom jag och PG precis börjat dejta tänkte jag att då ringer jag till han då..(har lärt mig andra knep idag efter 18 år!)
-Rör INGENTING!! Jag kommer.

-Tack, det var snällt.

Efter 5 minuter kommer riddaren med nya proppar och jag kan tända mina nya fina lampor.
-Vad jag lärt mig? Använd sax med plastgrepp och dra gärna ur sladden innan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Frågan r väl om du skall hålla på med det där?jag håller nog på Pg i detta läget.Kram Lottie