onsdag 11 mars 2009

Lite allt möjligt..

Trevlig bilder från SSM.
Full fart på jobbet, uppdaterat hemsidan hela dagen. Hur fanken kan det ta sååå lång tid, fattar inte det. Jag tycker att det är sketaroligt att hålla på med det så det gör inget.
Håller på med en ny hemsida åt Sanna som har en nyöppnad friser-salong. Loggan har jag gjort klar, är nöjd med den. Kolla på http://www.sannaslillasalong.se/ Den är fortfarande under uppbyggnad men snart kommer bilder och info. Jättekul!
Vi har kört mer skydd idag igen, det var driftshöjning på schemat idag. Indy och Macho fick stå i utlösaren och jobba. Vilka kanonkulor det blev av dom. Är jättenöjd, alltså! En ny förare var med idag också och körde skydd, bra jobbat med fina bett!!
Imorgon lediga, en snabbsväng till stan, Petter ska köpa nya jeans. Sen hem och träna hundarna och en sväng med Lottie och Millan till Mullsjö badhus. Ska strax gå upp och krypa till kojs..detta låter helt overkligt, ja vet..men PG ligger i sängen redan och spelar munspel!! Det låter som vi gratulerar..undrar vad han menar med det??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag anlitar dig i framtiden om Samson får någon merit... hmmm... idag visade han sin kapacitet genom att hålla apporten med öppen mun... den du! Det blir en 10-poängare i lkl! Fett nice!

Så du får nog göra en hemsida åt någon annan när jag tänker efter... skit oxå...

Har planerat in våra tre första tävlingar... hmm... man måste ju börja någon gång... *harkel* Men det får bli en överraskning om vi klarar det... hihi...

Du är verkligen superduktig med tränandet! Helt underbart och sååååååå suuuuperinspirerande!

Nattis och kram pinglan!

Eva sa...

Pg kanske är beredd på att hålla en liten konsert för oss sen i sommar!!! Va tror du?