söndag 16 augusti 2009

Inte alls som vi trodde..

Vi hade bestämt att åka till Gränna och titta på bluegrass-festivalen. Mariella och Daniel hängde på så vi träffades på campingen, jo, för husvagnen hade vi dragit med. Vi skulle sova över..även PG!
Det brukar vara fullt drag på kogarna med spelning långt in på kvällarna och även på campingen brukar det vara fullt ös..men det var inte samma i år.
Helt dött överallt..utom på ett gäng som spelade på campingen helt spontant. Kul att lyssna på, duktiga var dom verkligen. Till på köpet regnade det också.
Vi beslöt att åka till Gränna en annan dag och spela minigolf på äventyrsgolfen i allafall, en dag det inte regnaroch blåser så in i norden.
Träning med hundarna i eftermiddag..Jag får ta i mer med lydnaden, speciellt vi ronderingarna. Macho såg fin ut i dag, han har höjt sitt tempo och är mer intensiv. Mariella och Daniel var med och tränade, Nenna ser piggare ut. Daniel körde skyddslydnad, såg fint ut det sista, det är inte smidigt. Jeanette och Kicki ronderade 4 värn med sina hundar, jättebra. Anders grejar på med lydnaden, hörde att den såg supersnygg ut. Bra Anders! Och det gör Caroline också, Kaxi går så snyggt! Monica och Maria grejar på med sina valpar, det blir å himla bra. En skön kväll ska jag ha, krypa upp och måla vindskivor igen..Jippi!

Inga kommentarer: