fredag 8 januari 2010

Rivstart!!

Så började morgonen här hemma, med en rivstart. Inte såå mysigt. Petter skjutsade jag till skolan i Huskvarna och PG grejade till det här hemma och fixade iväg Hanna. Tur att han skulle vara hemma idag och hjälpa snickarna i garaget!! Phu!!
Äntligen har vi fått tummen ur och lejt in snickare som kan isolerade garaget, faan och stå i ett garage och meka i smällkalla vintern..
Överaskningen idag var ett paket vi fått av Mariella Daniel och Diezel. En lapp kom att vi skulle hämta ut ett stort brev .. Hmm!!
-Neeej, det måste vara den grejen vi köpte till Petter innan jul som vi fått avin på först som NU!!
Men det var det inte..
Tack snälla ni, det var såå gulligt av er. Ikväll ska vi tända ljuslyktan och smaska i oss chokladen, medan hundarna kan tugga på benen. Pho har fått ett gigantiskt ben, det lär ta tid innan det försvinner!!
Strax in till stan för att köpa hundmat, sen får vi se vad dagen slutar. Kanske kommer PG:s gamle lumparkompis hit. Då blir det antagligen öl, bastu, och lite käk..I den ordningen..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va kul ni kommer ha ikväll han är ju gör trevlig. Ja ska jobba i helgen men ja undrar om ja kan svänga förbi dig ikväll så kanske du kan hjälpa mig att faxa? Eva peva

Cia sa...

Ja, men jag har ingen fax!! Men kanske kan jag scanna och skicka som mail..?? Ibland funkar inte scannern..Du kan komma ändå, och ta en kaffe..

Eva sa...

Ja nu blev de ju inget av me de överhuvudtaget för ja somnade=)
Hella hälsar till dig att hon gärna vill komma och bo hos dig,hon hälsar att ja är snål som fan och att hon vill ha mat och pass upp 24/7