söndag 17 februari 2013

I dag denna söndag..






Innan jag ens hunnit slå upp mina blå hade PG varit ute med hundarna och gått på Hökensås.. Lagom till han kom hem så var frukosten klar..
Körde Indy ett pass med lydnad innan vi lastade Helmer för ett pass i ridhuset. Lite longering först och sen ett ridpass blev det. Han ser riktigt fräsch ut och har fått fina muskler över bakdel och rygg..
Hannas kompisar var där och red också, kul med lite flera i ridhuset. PG kom och kikade en sväng. Pinsamt tyckte Hanna att han åkte i Duetten.. Men man behöver inte alltid tycka om det
föräldrarna gör ;)

Hem och kasta sej över grytorna för vi väntade på snöfall och att PG skulle hinna käka innan avfärd.. men det har inte kommit något än.. Gött det!

Så innan mörkret kom så drog vi iväg med skidorna jag och Hanna. Hundarna skulle med.. passar på att få dom lite trötta :) Inte jättebra alltid att ha med dom.. Antingen är dom i spåret, springer härs och tvärs.. stannar framför.. Man kommer liksom aldrig igång. Hanna bellar och Molly tycker det är jättekul så hon kan passa på att busa lite där hon ligger och kravlar i snön. Inte lätt att komma upp med en galen schäfer hoppandes och biter i det mesta :)

Nu har vi tittat på ponnyakuten och käkat lite.. I morgon blir det kontorstjänst

Inga kommentarer: