torsdag 14 februari 2013

Mycket häst idag..

 Fina Noell som Hanna red..

 Hanna o Helmer





Hanna var lycklig idag! Fick åka till självaste Emelie, Hannas ridlärare, och vara med o rida ponnisar och fixa i stallet! En toppendag med andra ord :)
I går reds Wille..
Stackars Emelie är inte bra i sitt knä ännu efter att Helmer sparkade henne, och det tar ju tid att läka så klart. Knäskålen sprack i flera delar så det blev operaton. Inte lätt att vara stilla heller när det är mycket som ska skötas men jag hoppas att Hanna har gjort en bra insatts idag.

Sen händer det väldigt mycket udda saker hos Emelie hela tiden så man kan ju undra ibland :) Bara senaste veckan inträffade en gasexplosion i kaminen så murstocken sprack.. Emelies mamma blev nerprejad i diket av en lastbil.. Tur att det slutade väl men bilen blev skrot!

Det man kan le åt ( i smyg då!) var att Emelie gjort en kladdkaka och när hon skulle skära en bit slant den iväg formen som en projektil.. rätt in i väggen, studsade tillbaka och landade med kanten rätt på benet på foten. Gjorde visst gräsligt ont ..
Man kan gå ner för räkning av en kladdkaka.. Jorå!

Innan vi drog hemåt åkte vill till Tidaholm och hämtade kläder på Wexman.. Där går det fort att shoppa:) En kasse på 10 minuuuta!

Nu är det några timmars jobb i morgon. Snälla Pernilla hämtar upp Hanna o mina jyckar så ska vi ses på Kyrkekvarn för lydnadsträning..

Jag har en plan för den.. Woppaaaa!!

Inga kommentarer: