onsdag 21 november 2012

Blommor o ridhus..



I dag har jag varit o röjt i stan igen men inte kom jag hem med några dojjor inte.. Men med en massa annat bröte.. Ja hundmat stod ju på listan, julgransbelysning (tänkt o köpa ny 3 år men lyckats meka ihop den varje år men 1 år till går nog inte!) Lite nya blommor blev det så nu ska jag börja pynta lite.. Ska fixa lite fin mossa bara.. o kvistar! En fin jul-en blev det vid ingången också.. Bra!
Sen drog vi till ridhuset med Helmersson för lektion för Emelie.. I dag blev det ingen vanlig lektion utan vi hade bestämt att vi skulle titta igenom honom (han är 22 år!!) och han longerades så vi riktigt kunde se hur han rörde sig utan ryttare.. Allt för att vara rädd om honom..
Vi ska ändra på vissa detaljer för att öka muskelmassan i allafall.. det blir bra det :)) Skönt att ha Emelie som kan hjälpa till att tänka :)) Titta gärna in på hennes sida.. http://www.emjos.n.nu/
Det är tre ekipage som tränar nu varannan onsdag och det finns plats för fler om någon är sugen.. Kom gärna o titta o var med!!
Nu är det bäst att slänga sig i duschen o bingen.. Upp early in the morning för lite kneg och sen på kurs i Skövde..

Inga kommentarer: