tisdag 11 december 2012

Det kunde varit värre..


Full fart igår med en massa jobb, sen hann jag precis hem innan det var dax att packa in Hanna o Helmer för lektion för Emelie nere i ridhuset. Det var 1 månad sen sist och det kan säga.. att Hanna verkligen var taggad.. Äntligen!!
När lektionen var slut hände katastrofen.. Emelie kom upp bakom Helmer samtidigt som Emelies hund reste sig upp, Helmer blev rädd o kickade till. Rätt på Emelies knä och ramlar ju ihop i en hög, gör ju gräsligt ont!! Efter en stund skulle vi baxa upp henne i en stol för det var så kallt på backen och då svimmade hon, ner igen med filtar o grejer på och under..
Vi försökte övertala att ringa en ambulans med det gick verkligen inte för sig.. Hon hade faktiskt en lektion till!! Så på backen med en hög filtar runt sig med en stol som stöd höll hon sin sista lektion.. Vilken envis människa!! SEN fick vi skjutsa in henne till akuten! Knäskålen var av på flera ställen. Aj aj aj!!
Gips och kryckor blev det.. Hon sa till mig inne på akuten att hon var tacksam att det hände.. Att bli påmind att detta är djur vi håller på med och det är lätt att bli oförsiktig i hanteringen.. Ja det är ju helt sant! Också tacksam att det gick som det gick, det kunde hänt mycket värre. Ta han dom er alla!!

1 kommentar: