måndag 17 december 2012

Riktigt najs!!



Så här gött hade vi det i Branäs..

Pernilla är bra på att rycka tag i saker och idah ryckte hon tag i mej.. Fick ett mess: Ska du med till Tidaholm och träna hund ikväll.. Jajjamen!! Självklart!! Kan ju inte låta bli såklart o sen har vi inte träffats på sååå länge!! Jag plockade i varm choklad och lussebuller och kom en halvtimme försent.

Hundarna har stått några veckor nu så det var mjukstart för alla ( tror att det är bra att dom får ta det lugnt och ha det lite tråkigt) och jag hade inga stora förväntningar alls, utan räknade med att backa bandet rejält.

Fel hade jag! Indy var precis hur sugen som helst och det kändes så bra. Han var följsam och uppmärksam till tusen.. Men ett kort kort pass, när han var som mest sugen så avslutade jag. Det blir perfekt till nästa pass.. Förväntningen stiger :)
Mollan fick lite träning i linförighet sen ett lekpass. Jättefint!

Pernilla kände också på sina hundar att dom var sugna, jättekul!! Såg superfint ut!!

Pernilla visade lite olika massageknep man kan göra på hundarna.. Intressant! Det blir det massage på Indy fortsättningsvis och travande i snön.. så vi tog tag i det direkt och knatade runt planen med jyckarna, det var jobbigt i snön.. pust pust!!

I morgon blir det pulsande igen och massage på det!! Jepp!


Inga kommentarer: