söndag 26 augusti 2012

En lugn söndag..


Sov lite längre idag och det var himla skönt. När jag klev upp hade PG fixat frulle.. vilket han gör nästan varje helg.. Jag är en sån sjusovare!! Sen tog vi hundarna och åkte till Hökensås och gick en långsväng, jätteskönt!! Även fast det kom lite regn så var det friskt ute.
Sen grillade vi goda köttbitar med klyftpotatis och sallad och naturligtvis blev vi trötta efter det.. En snarkstund blev det på det till hundarna kom upp och tyckte att nu fick vi knata upp igen.
Petter hade varit och kört cross en sväng och Hanna Panna har drönat i soffan mest hela dagen då hon har ont i halsen, så brukar det bli när skolorna börjar.. Förkylning som ett brev på posten..

Fick lite dåligt samvete att jag inte grejjat nåt idag så fram med mer bräder till bastun och sågade och spikade upp lite.. Tills PG kom och tyckte vi skulle ta och åka till VIP och käka.. Visst, klart vi var med på det!
Innan vi åkte körde jag ett pass med Indy, blandat med bus och stoj och lite lydnad.. Som uppskattades såklart! Japp, nu så har vi relaxat i soffan ikväll o titta på Bullerbyn, jättemysigt. Nu dax att slänga sig i bingen, upp tidigt i morgon.. Japp japp!

Inga kommentarer: