lördag 18 augusti 2012

Hissen ända upp eller?

Jörgen.. 

Ja, detta är svärmors jack russel Jörgen.. Något så bortskämt har jag aldrig träffat tror jag. Nu har han haft (o)turen att få bo hos oss en vecka medan hon varit på liten semester och det har gått hur bra som helst, vilket jag var liiite skeptiskt till. Han har ju varit här innan men då har jag varit supernoga med att hålla isär hundarna. Han har blivit en i flocken o smälter in bra och han har fått lära sig massor med nya regler vilket har varit lite jobbigt... för honom!
Exempelvis finns det inte mat tillgänglig 24/7! Inte heller går det att stirra på mej för att be om något annat smaskigt! (Den blicken går inte av för hackor- den är helt uppspärrad och stickig, typ som han ätit giftsvamp!)
Vattenskålen som var jäääätestooor och gick verkligen inte att dricka ur (ansåg han), har han helt sonika vant sig vid! Det hjälpte inte att skälla när han skulle dricka och sen titta på mej, nehe!
Inte funkar det att dra iväg på katten och fara in som en turbo i stallet.. Aj aj!! Det kan svida ordentligt!
Gnäll o pip accepterar vi inte heller här hemma (Satan!)
Om man vill gå ut genom dörren får man snällt invänta ett Varsågod dessutom! Snacka om att han har varit på kollo.. Han är helt slut på kvällarna efter att få ha koll på alla regler..
Man får absolut inte krafsa NÅGON på benen när vi sitter vid matbordet, inte bra! Det lärde han sej nog fortast!
Han kommer nog jubla när svärmor hämtar honom i morgon, men hjälp va kul han haft här också.. Bara få vara hund och vara ute i massor o skutta runt! Han har till och med fått tillbaka en liten midja igen:)
Ja det är kul att studera olika jyckar..

Inga kommentarer: