måndag 1 december 2008

Oj, vad vi har letat.

Vilken tokig katt vi har. Bättre bild på Russin hoppas vi få imorgon!!


Nu ikväll skulle Hanna locka fram katten för natten, men det fanns minsann ingen katt. Föst letade Hanna, sen jag också. T.o.m under badkaret, i köksskåp, kylskåpet, lådor, under sänger (3 gånger) Sen kommer PG han letade igenom hela huset också. Den känns som borta!!!
Pg letade ute och vi fortsatte inne.
Tänk, tänk!! Oj, undrar om den följde med Petter i bagen till bandyn. Eller om den är i lastbilen som han åkte till bandyn med. Kollar...nej! Synd.
Ringer till Anna som var här ock fikade.
-Hade du med dej någon väska eller så? -Nehe, synd!
Sitter i soffan och funderar och klurar. Jag får en känsla av att jag bara måste kolla soffan en gång till. Kollar under..nehe..lyser med ficklampan mer på underredet. Nehe...men...är inte det en svans?
-Joho, hur sjutton kom den dit? Och hur ska den komma därifrån? Lägger fram lite mat. Sniffar gör hon, då är hon vid liv iallafall. Men hon kan inte komma loss.
PG är och hämtar Petter på bandyn, kan behöva någon som välter soffan och pillar ut henne. Harregud, dessa katter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Japp lömska djur... sälj skiten och köp en juicepress istället...
It´s the shit om man frågar Anna Skipper!

Nu ska jag krama kudden och sparka ner Jonas dator från sängen i sömnen igen...
Varför man har en dator i sängen? Ja du...

Kram

Eva sa...

haha dom kan va lömska dom små djuren,ja letade efter Bosse en halv dag förra veckan va övertygad om att Daniel hade råkat släppa ut han, efter mycke om och men så hittade ja han i bastun och hur fan han kom in dit när dörren va stängd de fattar ja inte.. Hmm de spökar säkert i hela skiten häruppe Kram

Anonym sa...

Ni råkardå alltid ut för allt.Vilken tur att du är lite syns så du dubbel checkade soffan.Tack för jälpen medvalparna igår.De verkar må bättre.